Jäljityksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Ota jäljitys käyttöön ja määritä se vain asiakaspalveluasiantuntijan ohjauksessa.

Näin voit ottaa käyttöön sovelluksen ja suorituskyvyn jäljityksen ja poistaa sen käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta ikkunan alaosassa olevaa Tuki-painike-painiketta.

Tämä avaa Asiakaspalvelu-ikkunan.

3. Avaa Tukityökalut-ikkuna napsauttamalla Tukityökalut-linkkiä.
  4. Ota sovellus- ja suorituskykyjäljet käyttöön tai poista ne käytöstä kytkimellä asiakaspalvelun asiantuntijan ohjeiden mukaisesti.
  5. Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Jos haluat poistaa kaikki järjestelmätiedot, raportit ja jäljitystapahtumat, napsauta kohtaa Poista kaikki palvelutiedot ja raportit.